Pages

Thursday, 4 December 2014

Our Journey To Become Millionaire (Part 1)

Assalamualaikum..

Selepas hari ke-4 habis 'bertapa' kat SACC (Shah Alam Convention Center), baru sempat nak buat review 'kursus' yang kitaorang join yang bukan calang-calang 'kursus' okeh..Our journey to the new adventure, to catch our BIGGG DREAM to become millionnaire :)



Kami attend Seminar DAO iaitu MMM - Millionaire Marketing Mastery. Fuhhhh punyerla asat 4 hari memang berasap otak overloaded dengan marketing strategy yan dikongsi oleh Dr. Azizan Osman.


Lama dah tinjau-tinjau DAO ni, tapi tak pernah lagi terbukak hati nak join 'kursus' dia. Of coz sebab something happen one day, tetibe terasa '....sampai bila nak macam ni? Allah tak ubah hidup kalau aku sendiri tak cuba nak berubah..' Kaaacingggg!! Kebetulan tetibe dapat offer sorang mamat ni jual tiket IMKK (Intensif Magnet Kejayaan dan Kekayaan), kebetulan masa tu Wedding Anniversary kami yang ke-5, kte nekad beli 2 tiket buat hadiah dekat 'papa' jugak. 

Sebab lama dah dengar cerita IMKK ni proram yan bersihkan kolam jiwa. Kte rasa jiwa berkeladak sangat, sebab rasa macam life ni  stuck dah, tak clear dah hala tuju, sebab tu kte nak jugak pegi siap 'paksa' papa folo jugak sebabnya kalau nak berubah dan kehidupan lebih baik tak boleh jadi kalau kte jek sorang yang beria..harus pasangan pun ada misi yang sama.

Alhamdulillah, terlalu banyak benda yang berlaku. Nanti kte buat review IMKK dan MMM oke. Kte nak siap pegi opis nih..Jumpa lagi! Mmmuahhhh 

No comments:

Post a Comment